Een week geleden gaf ik mijn lezers de opdracht mee om van 100 vragen de twee leukste uit te zoeken. Ik beloofde dat ik deze zou beantwoorden en dat is dus precies wat ik nu ga doen. We hebben alleen één probleem, want met twaalf vragen op de zesde plek komen we op een totaal van 17 vragen.

Wat maakt mij uniek

De meeste gestelde vraag was ‘wat maakt jou uniek?’ Dat is natuurlijk een moeilijke vraag. Alles wat ik meemaak heeft invloed op wie ik ben. Dus als ik echt zou moeten zeggen wat mij uniek maakt is het de combinatie van dingen die ik mee maak en hoe ik hiermee om ga.

Instrument in mijn soundtrack

In mijn soundtrack van het leven zouden blaasinstrumenten niet mogen ontbreken. Natuurlijk wel gespeeld in een jazzy stijl door een stel ‘zwarten’ Want dat geeft net dat extra sausje. O mijn favoriet: de SAXOFOON.

25 foto’s van mijn leven

Omdat ik deze vraag graag visueel wil beantwoorden zal ik de komende tijd 25 foto’s maken en die plaatsen op deze website

De wereld veranderen

Als ik de wereld mocht veranderen dat zou ik het ‘hokjes denken’ uit ons denken halen. Mensen zijn namelijk geen hokjes en zo moeten we ze dus ook niet benaderen.

Wat ik wil uitstralen

Ik zou willen uitstralen dat alles in het leven mogelijk is. Jezelf beperken door wat andere mensen vinden is niet nodig. Doe dat wat je wilt.

Mijn grootste droom

Mijn grootste droom is een gelukkig en ‘normaal’ leven met een eigen bedrijf in video-montage en vormgeving. Een leven waarin creativiteit de ruimte krijg die het verdient. Waar ik mij niet laat beperken door de gevestigde orde.

Favoriete citaat

Om je de waarheid te zeggen heb ik die niet. Als je wijsheden moet verkondigen door de wijsheden van andere te lenen kan je beter je mond houden. Daarom maar een citaat van mijzelf:

‘Creativiteit is een vorm van zelfexpressie bestaande uit reeks eerder waargenomen objecten, vormen en kleuren.’

Toppunt van geluk

Het toppunt van geluk is wanneer je tevreden kan zijn met dat wat je hebt en dat deelt met je vrienden. Volgens mij zijn de meeste mensen ongelukkig omdat ze niet zien wat ze hebben.

Wat is het domste wat je ooit hebt gedaan

Het stellen van deze vraag is op zichzelf natuurlijk al dom. Ik denk dat omgaan met een zeilboot terwijl het windstil was een van de domste dingen is.

Voor welke artiest zou ik graag een videoclip maken

Er zijn veel muzikanten die mooie muziek maken. Mooie muziek verdient een mooie clip, maar als ik echt moest kiezen dan zou ik een clip maken voor the gorillaz.Simpelweg omdat die altijd van die vette clips hebben.

Op welk Bijbelfiguur lijk ik het meest

Mijzelf typeren als Bijbelfiguur is best moeilijk. Er zijn er een aantal die gedeeltes van mijn persoonlijkheid weerspiegelen. Als eerste moest ik denken aan Jona. Ik heb namelijk ook de neiging om te ‘vluchten’.

Met wie zou jij je leven wel een dag willen ruilen?

Ik zou wel eens een dag willen ruilen met Michael Bay. Waarschijnlijk hoef ik dit niet uit te leggen…

Met welke kernwoorden zou je jezelf omschrijven?

Liefdevol, eigenwijs, creatief behulpzaam, betrouwbaar en open

Genieten van goede muziek of een film

Ik ga voor een goede film. Die bevat namelijk gegarandeerd mooie muziek. Een film zonder goede muziek is bijna onmogelijk. Muziek is sfeer bepalend.

Denken doe ik met mijn hart

Denken doe ik in eerste instantie met mijn hart. Vrij snel daarna komt het hoofd.

Een reclamespot voor Coca Cola

Vanwege de vele grafische elementen zou ik graag een reclamespot voor Coca Cola maken.

Goed, dat waren ze. Als het goed is heb je op dit moment een beter beeld van mij. Voel je vrij om hierop te reageren. Natuurlijk hoeft dat niet op deze weblog, maar mag dat ook op andere manieren.