Van 26 december tot er met 6 januari kun je elke dag een cadeau downloaden: muziek, apps, boeken, films en meer, met Apple’s 12 dagen cadeaus-app. Elk cadeau is slechts 24 uur beschikbaar. Als je de App installeert krijg je elke morgen een melding dus je hoeft geen cadeau te missen! Mits je aangeeft dat je push-berichten wilt ontvangen.

Move like Maroon 5

Het eerste cadeau dat Apple weggeeft is een single met twee nummers van Maroon 5: het alom bekende ‘Moves Like Jagger’ en de Cultmore Club Mix van ‘One More Night’. Er zit ook een 1,5 minuut durende making-of-video van Moves Like Jagger bij. Maar die vind ik niet echt bijzonder.

Niet alleen voor iPhone

Wat mij betreft een leuk cadeau om mee te beginnen. Iedereen kent Maroon 5 en je hebt er ook wat aan als je geen iPhone of iPad hebt. Wanneer je die niet hebt kun je namelijk via iTunes op een banner klikken om te zien wat het cadeau is.

12 dagen in iTunes

Ludieke actie

Persoonlijk vind ik het een erg leuke en ludieke actie van Apple. Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan deze actie en ik heb toen een aantal Apps ontvangen die ik tot op de dag van vandaag nog gebruik.

Ga naar iTunes.
Download de app