Zij die bloggen lezen blogs, zo simpel is het. Waarom ik lees wie ik lees? Dat is bij iedere blogger anders. De ene blogger neemt mij mee in zijn expertise, de ander laat mij over de grond rollen van het lachen en weer een ander raakt een gevoelige snaar. Vandaag een aantal bloggers die je vast en zeker eens moet lezen.

Charley Piper

Het hebben van een handicap is niet altijd even leuk, erom kunnen lachen wel. Charley schrijft open en eerlijke en vooral grappige manier over het leven met een handicap. Zo schreef ze ‘10 reasons why dating a disabled person is the best thing you’ll ever do…’ en over die ene keer dat ze per ongeluk een BH jatte omdat de BH aan haar rolstoel bleef hangen.

Deze blog is echt een aanrader als je wilt genieten van de openheid van Charley en wil kunnen lachen om de situaties die kunnen ontstaan wanneer je een handicap hebt. Wees gewaarschuwd, je lachspier zal getraind worden.

Ernst-Jan Pfauth

Wie kent hem niet: Ernst-Jan Pfauth (al eens eerder op gewezen). Zijn droom is om zoveel mogelijk mensen hun kennis online te laten delen. Daarom schreef hij twee boeken over bloggen, geeft hij blogworkshops en bedacht hij een site genaamd Brainsley waar experts elkaar leestips geven.

Er zijn genoeg redenen om Ernst-Jan’s blog te lezen.

  • Schrijft interessante artikelen over media
  • Heeft zijn carrière te danken aan bloggen (dus als iemand weet hoe het moet is hij het)
  • Heeft echt een eigen mening.
  • Zet aan tot nadenken

Last but not least: dit jaar schrijft hij dagelijks een blog!

Elja Daae

Combineert handige tips over het gebruik van social media met de blik van een wereldreiziger en voegt daar een persoonlijke saus aan toe. Het ideale recept voor elke dag een leuke blog. Ja, ook Elja publiceert elke dag. Dat doet ze al een jaar lang! Dankzij haar heb ik de sprong gemaakt om ook dagelijks te gaan bloggen.

Als je het mij vraagt zijn dit drie pareltjes in cyberspace. Ik beveel ze van harte aan. Welke blogs beveel jij aan?