We zijn er weer en met we bedoel ik natuurlijk mijzelf en eventuele lezers. Reden van mijn afwezigheid terwijl ik iedere dag wil bloggen? Het einde van een supervet semester Advise Social Media Solutions en de spreekwoordelijke puntjes op de i. Afijn, het zit er op want vandaag hebben we alles — plan van aanpak, analyserapport, adviesrapport en implementatieplan — ingeleverd. 

Mooi blok

Wat heb ik genoten, een half jaar lang alleen maar bezig met social media. Negen weken colleges over tactieken, tools, eigenschappen, voor- en tegens en natuurlijk het allerbelangrijkste. Hoe kunnen we social media inzetten bij bedrijven. Na negen weken studeren kwam de echter uitdaging: het schrijven van een social media advies voor Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Over het advies wil, kan en ga ik niets zeggen maar wat was het mooi om hier aan te werken.

Een hele uitdaging

Het is een hele uitdaging het schrijven van zo’n social media advies. Je moet rekening houden met tientallen dingen. Beschikbare middelen, wensen, het razendsnel veranderende social media landschap, ROI enz, enz. Maar zeg nou zelf, zonder uitdagingen is het leven saai……  Nu zit het er dus op, het is een prachtig advies geworden waar ik erg trots op ben. Het enig wat ons nog rest is de beoordeling door de docent en een presentatie bij de opdrachtgever.

Asom was awesome!