Afgelopen woensdag werd Alicia Keys ‘wereldwijd creatief directeur’ van BlackBerry. Tegenover een volle zaal verklaarde zij gefascineerd’ te zijn door technologie van BlackBerry en de nieuwe functie om privé en werk beter te scheiden. Maar naast de fascineerde technologie van BlackBerry blijkt Alicia Keys ook gefascineerd van Instagram.

De laatste foto is van 29 januari

De laatste foto dateert van 29 januari, een dag voordat de wereld over de nieuwe functie van mevrouw Keys werd bericht. Niks mis mee zou je zeggen, ware het niet dat BlackBerry nog steeds in gesprek is met Instagram over het maken van een app.

Waarschijnlijk gemaakt met iPhone

Die foto’s kunnen dus nooit gemaakt zijn met het toestel waar die zo fascinerende techniek in zit. Nee, waarschijnlijk is die foto gemaakt met een iPhone want het is algemeen bekend dat ze niet vies is van de iPhone. Wederom niets mis mee maar vergeef me dat ik fascinerend weinig geloof van de woorden van Alicia Keys.

Zingen tijdens de Super Bowl-finale

Ach, mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit. Het mag een wonder heten als Alicia de baan niet heeft gekregen vanwege haar bekendheid. Laten we eerlijk zijn, ze is vooral goed in zingen en piano spelen. Dat gaat ze trouwens ook doen tijdens de Super Bowl-finale want dan zingt ze het volkslied. Nu maar hopen voor BlackBerry dat ze de verleiding kan weerstaan om er een Instagrammertje van te maken.