Ik heb steeds vaker de gedachte ‘daar moet ik eens over bloggen’. Neem nou die verschrikkelijke reclamecampagne van de ING waarbij ze gebruik maken van ons oranjegevoel en het zichzelf toe eigenen alsof ‘ons oranje’ van hun is. Of de toekomst van ‘de krant’, een betaalmuur is onvermijdelijk maar waarom zou je betalen voor nieuws?! En hoewel ik dus zelf denk ‘daar moet ik eens over schrijven’ houdt iets mij tegen….

Wat is het dan wat mij belemmert om te bloggen over die onderwerpen? Enerzijds mijn perfectionistisch neigingen en anderzijds het gevoel dat het natuurlijk wel moet kloppen wat ik schrijf. In het geval van ING bijvoorbeeld wil ik natuurlijk geen onzin verkopen want dat gebeurt al genoeg op het internet, maar dat onderzoek kost best wat tijd. Het is juist die tijd waar het soms aan ontbreekt

Wat het ook is, die onderwerpen waar ik van denk ‘daar moet ik eens over bloggen’ komen steeds vaker voor. Nu alleen zaak om er daadwerkelijk over te schrijven…