Dat woord staat vast niet in de Dikke Van Dale laat staan in het Groene Boekje. Het zou mij niet verbazen als het er nooit in komt. Ik ben immers geen turner die een door zichzelf uitgevonden combinatie’s van elementen kan vernoemen naar zichzelf. Afijn, ik dwaal af. De 24 uurseelcoloconomie daar gaat het om.

Ik leef mag ik wel zeggen in een 24 uurseelcoloconomie want ik ben altijd bezig. Neem nou vandaag. Gisteravond om één uur beantwoorde ik nog een e-mail en om zes uur deze morgen schreef ik een script voor Frankwatching. Om vervolgens vandaag vijfendertig dingen van mijn to-do lijst af te strepen.

Je hoort mij niet klagen want laten we eerlijk zijn, ik doe het zelf. En ja, ik maak me druk en ja, ik moet ook rust nemen. Maar zelfs als ik rust neem dan ben ik nog bezig. Waarom? Omdat ik van mijn leven hou. Ik hou van de dingen die ik doe en ik hou van dingen leren.

O even een leuk voor voorbeeldje. Een paar dagen terug kreeg ik midden in de nacht een twitter bericht van mijn collega Pelpina. Eigenlijk sliep ik al maar toen ik toch besloot de tweet te lezen wist ik het zeker. Dit moet ik nog even lezen.

@eelcomartens Dit is goed voor onze branding video!! ow.ly/cA3Gd

En dus scande ik het artikel om het vervolgens weg te leggen en tot morgen te bewaren. Maar drie draai pogingen verder besloot ik het gehele artikel nog de zelfde nacht te lezen.

Terwijl ik dit blogje schijf zwem Ranomi Kromowidjojo trouwens haar baantjes voor een mediale. Laten we hopen dat het goud wordt. Afijn, ik dwaal weer af. boodschap van dit hele verhaal? Ik ben de laatste tijd enorm druk maar ik vind het heerlijk. Ik leef dan weliswaar in een 24 uurseelcoloconomie maar juist daar geniet ik van.

Ja GOUD!!!!