Als consument gebruik ik heel veel verschillende merken. Vele van deze merken mogen van geluk spreken dat zij door mij uit de schappen getrokken worden. Er zijn slechts een aantal merken die het gevolg zijn van een bewuste keuze.

Apple

Sinds een jaar ben ik overgestapt op Apple. Ik was altijd al een grote fan, maar ondanks dat heb ik mijn jeugd doorgebracht op Windows. De prijs was het grootste obstakel om over te stappen. Apple heb ik gekozen vanwege haar perfecte en betrouwbare werking. Ik houd er niet van als computers vastlopen, of wanneer ik langer over taken doe omdat mijn computer het niet bij kan benen. De stabiliteit van het besturingssysteem en de lange levensduur waren de grootste reden van de overstap. Ik heb hier tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Avid

Avid is een non-linear edit systeem dat ik gebruik voor mijn video-montages. Afhankelijk van mijn opdrachtgevers monteer ik ook in FinalCut Pro, maar Avid blijft mijn nummer één.

PinTaxi

De keuze voor PinTaxi is zeer bewust. Zij hebben alles waar ik belang aan hecht als het gaat om taxivervoer. Het is voor mij zeer belangrijk dat een taxibedrijf flexibel is en met je mee kan denken. Omdat PinTaxi zeer flexibel is en zeer content kan ik mij richten op mijn studie. De keuze voor PinTaxi is dus zeer bewust.

Adobe CS5

Als graficus en video-editor heb ik behoefte aan een softwarepakket dat mijn creativiteit bevordert en absoluut niet in de weg staat. Ik wil bezig zijn met mijn vak en niet na hoeve denken over een programma. Snel en kwaliteit. Daarom Adobe.

Küschall

Küschall is het merk van mijn rolstoel. Dat een rolstoel meer is dan een stuk metaal waarin ik mij voortbeweeg moge duidelijk zijn aan alles wat ik doe. De keuze voor Küschall is dus zeer bewust geweest.

Eigenlijk ben ik heel benieuwd op basis waarvan jullie keuzes maken als het gaat om merken. Waarom kiezen jullie het ene merk wel en het andere merk niet? Laat het mij weten!