Het zal niemand zijn ontgaan dat 2013 officieel geschiedenis is. Nu veel mensen bezig zijn met het beschrijven van hun eerste pagina’s in 2014 neem ik even de tijd om jullie mee te nemen naar mijn dromen voor 2014. Een reis naar Amerika en een eigen plekje onder de zon.

Let’s go USA

Laat ik bij de reis door Amerika beginnen, ik zal nog tot de zomer moeten wachten maar dan is het echt zover. Dan vertrek ik samen met een goede vriend naar The United States of America, samen gaan we het grote avontuur aan en maken we een road trip van Boston naar Miami. Dat word chaos in New York, muzikaal genot in steden als Memphis, Nashville en niet New Orleans. Natuurlijk worden de nodige natuurparken niet overgeslagen. Dat alles en nog veel meer, ik kijk er naar uit en vraag mij af hoe het zal zijn.

Ik wil het herkennen en ervaren

Hoe is de Amerikaan? Is alles daar echt 100x groter en is zelfs het small menu daadwerkelijk nog te groot voor deze Nederlander. De hele trip wordt echt een grote ontdekkingstocht! Ik ben benieuwd hoe het is om van alles te herkennen van tv en benieuwd naar de marketing waar Elja het altijd over heeft. Ik kan mij er alles bij voorstellen maar dat is anders als ervaren. Ik wil het ervaren. Daar kijk ik naar uit.

Een eigen plek

Dan die tweede droom: ik hoop dat ik dit jaar een eigen huisje vind. Een plek waar ik mijzelf kan ontplooien en mijn eigen boontjes kan doppen. Ja, dat wordt hard werken en het eten zal echt niet altijd smaken maar ik ben toe aan een eigen stek en dit jaar hoop ik dat voor elkaar te boksen. Ik ga er in ieder geval alles aan doen.

Ik wens jullie je eigen dromen en een gelukkig 2014