Weet je wat zo leuk is aan bloggen? Het kan je hele onverwachte dingen brengen. Zo sta ik vandaag met een opiniestuk in het Nederlands Dagblad. Gewoon, zomaar door een blog over de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

De kracht van het delen

Wanneer ik een blog schrijf deel ik deze meestal via Facebook en Twitter en dit was ook bij deze blog het geval. Verder dacht ik er niet mee aan totdat een bevriende journalist vroeg waarom ik het niet instuurde als opiniestuk. Eén nachtje slapen en drie adviezen — “Doen Eelco, doen!” — verder besloot ik de stap te zetten. De rest staat op het papier gedrukt. Bijzonder hoe zoiets loopt: ik schrijf een blog en twee dagen later staat het in de krant.

Lees het in het Nederlands Dagblad

Hoezee, Eelco in het ND. Geen lid van het Nederlands Dagblad? Geen nood. Je kunt het opiniestuk ook lezen via Blende. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.