Nee, wees maar niet bang. Alles gaat nog best goed hier. Ik ben weliswaar met enige regelmaat de weg kwijt, maar dan hebben we het wel over de “weg”.

Neem nou gisteren toen ik een afspraak in Arnhem had, Google vertelde dat het ongeveer 1,2 km is en dat ja daar ± 16 minuten over zal doen. Nu ken ik mijzelf en reken ik daar gewoon twintig minuten voor. Arnhem is namelijk niet plat en heeft alles behalve fijne stoepen. Afijn we raken op een zijpad. Terug naar de weg kwijt raken.

Gisteren was het weer raak. Berekeningen naderhand in Google Maps brengen mij op 3 km in plaats van de beoogde 1,2 km. Heuvel op, heuvel af en weer de verkeerde kant op zijn de grootste veroorzakers van deze DUBBELE afstand.

Dat doet mij denken aan die keer dat ik op weg naar huis was van een verjaardag. Ik zal het kort houden en gewoon zeggen dat ik op een gegeven moment in plaats van mijn huis het bordje “tot ziens in Ede” zag. Mijn moeder moet er nog steeds om lachen…. Zo ook gisteren trouwens.

Afijn, ik ben gekomen waar ik moest zijn. Ware het niet veel te laat. Na gisteren staat er een nieuw record in de boeken. Maar of ik daar nou trots op moet zijn?