Deze week staat Nederland 3 voor het vijfde jaar op een rij in het teken van vernieuwende programma’s. Elke avond tussen 21.30 en 23.00 laten de publieke omroepen hun nieuwe programma-ideeën zien en is het aan de kijker om te bepalen welk programma er een plekje op de buis verdient.

Van vrouwenborst tot boksring

#TVLab heeft een gevarieerd aanbod met programma’s in verschillende genres. BNN-presentator Tim Hofman gaat bij zijn Facebook vrienden op bezoek, bokser Arnold Vanderlyde beslecht ruzies in de boksring en er is een journalistieke ontdekkingstocht naar de invloed van de vrouwenborst op de Nederlandse maatschappij.

TV Lab on demand

Alle programma’s van TV Lab kun je vanaf maandag 12 augustus 12:00 uur al on demand bekijken en beoordelen. Natuurlijk kan je ook ‘ouderwets’ voor de buis kruipen op de juiste tijd en zijn de uitzendingen achteraf te vinden op Uitzending Gemist.

Promo #TVLab

Het resultaat van 5 jaar #TVLab

In zijn vijfjarig bestaan heeft #TVLab vijftien programma’s opgeleverd die een vervolg kregen. Zo danken wij onder andere De Tiende van Tijl (AVRO), Comedy at Work (De voorloper van de Dino Show, NTR), Libdub (NCRV) en Upside down (EO) aan #TVLab.

Naast het voortbrengen van succesvolle formats is #TVLab zelf ook een succesvol format gebleken. #TVLab wordt inmiddels in meerdere landen uitgezonden.