Gisteren ben ik met Jacoline en Jacqueline uit eten geweest bij eetkamer de heksenketel. Een van de vele eetgelegenheden in het mooie Ede. Zo, tot zover het geslijm over mijn stadje.

Sparerib o sparerib

Eetkamer de heksenketel staat bekend om zijn heerlijke spareribs. Een advies van mijn kant, neem de gewone variant, die is al heet zat. Het was echt heerlijk om lekker ongesigneerd te kluiven aan een stuk vlees. Heerlijk genieten!
20120304-113459.jpg

Trouwen

Eigenlijk best vreemd om het daar over te hebben. Ik ben immers nog lang niet aan trouwen toe. Maar met twee mensen die wel in die fase zitten ontkom je er niet aan. Eigenlijk was het best grappig om al die verhalen te horen. Van aanzoek tot getrouwd zijn. Het is een waar rib uit je lijf, Zo niet twee.

Bernardo’s is weer open

Ons heerlijke ijssalon Bernardo’s is sinds afgelopen zaterdag open en dus was de keuze voor ons toetje al snel gemaakt. Een heerlijk ijsje bij Bernardo’s. Dat is trouwens ook een rib uit je lijf. Alleen dan financieel gezien, maar kwaliteit heeft zijn prijs zullen we maar zeggen.
20120304-113510.jpg

geslaagde avond

Het was wat mij betreft een zeer geslaagde avond! Heerlijk om weer even bij te praten en eigenlijk zouden wij dit veel vaker moten doen. Het einde van de avond was echter wel mijn band lek, maar dat, dat is weer een heel ander verhaal.