Weet je wat het is, er zijn dingen waar ik mij groen en geel aan kan ergeren. Geen grootse dingen hoor. Een ander zou zeggen: waar maak jij je druk om. Dat geeft niet, want ik erger mij eraan. Niet die ander.

Updates bijvoorbeeld. Prachtig hoor zo’n beveiligingsupdate of beter nog, nieuwe mogelijkheden en functies maar waarom, waarom zijn die er altijd als je even snel een bericht wil tikken en waarom moet ieder programma weer zijn eigen update scherm hebben. Wat is er mis met één centrale update-terminal die laten we zeggen: elke nacht automatisch alle updates installeert. Dan kan ik tenminste werken zonder mij te storen aan die updates.

Incomplete series op Netflix

Echt… Waarom! Ik weet, het heeft met rechten te maken en allerlei juridisch geneuzel maar waarom zetten ze halve series op Netflix. Zit je heerlijk in de flow en ineens is je seizoen voorbij. Een simpele zoekopdracht laat zien dat er nog minstens twee seizoenen zijn. Why o why! Zet die andere seizoenen dan ook gewoon op Netflix. Zucht diep.

Ede is meer dan een plaats op de bijbelbelt

Ik woon in Ede. Een dorp met de faciliteiten van een stad en toevallig gelegen op bijbelbelt. Toch is die bijbelbelt vaak het eerste wat ik hoor wanneer ik zeg dat ik in Ede woon, met alle mogelijke opmerkingen over de zondagsopening van dien. Ede is meer dan een dorp met veel kerken per vierkante kilometer.

O en Inderdaad, er bestaat een station Ede-Wageningen maar als je denkt dat Ede dicht bij Wageningen ligt, dan zou je het eens moeten lopen. Wie heeft dat überhaupt bedacht… “laten we een station twee plaatsnamen geven ook al ligt het 10 km van elkaar af.

Mensen die je fiets blokkeren

Echt, dit is zo irritant. Van die mensen die mijn handbike blokkeren door gewoon hoppa, hun fiets er schuin voor te zetten. Je zou hun fiets keihard omverrijden maar ik houd mij in….

Bellen dat je gemaild hebt

Ze bestaan nog steeds. Van die mensen die bellen omdat ze je zojuist een mail hebben gestuurd. Als je direct antwoord wil, bel dan zonder te mailen.

Nog even over die updates. Een verplichte update van mijn console (PlayStation 3) is zowaar nog irritanter. Okey, het is een teken dat ik te weinig game. Als ik dan wil gamen dan heb ik niet de behoefte om eerste een halfuur naar een laadbalkje te kijken. Super suf!

 

Zo hij is klaar. Tijd voor Fifa 🙂 Even mijn frustratie wegschieten. Excuus voor het zeuren.