House of Cards

Dit weekend zit ik in mijn joggingbroek en een glas Chivas Regal in de hand op de bank. Na maanden van wachten keert Frank Underwood terug als de 46ste president van de USA. Dit weekend is House of Cards weekend. Een prachtige serie over het politieke spel in Amerika.

Lekker warm maken

Al maanden komt er zo nu en dan wat naar buiten over het nieuwe seizoen. Een promo, een tweet met belangrijke informatie en pas geleden stonden alle afleveringen ‘per ongeluk’ al even online. Resultaat: ik kijk al maanden uit naar het nieuwe seizoen. Super slim want ik ben niet de enige….

Weet je wat ook slim is, Claire en Frank hebben beide een twitteraccount. Ik verzond deze tweet:

Een paar uur later hadden zowel Frank Underwood als Claire Underwood mijn tweet geliked. Dat gebeurt natuurlijk volledig automatisch maar je aandacht gaat wederom uit naar House of Cards. Slim, slim! Maar je kunt ook te ver gaan want dat Claire mij volgt na deze tweet vind ik toch een beetje creepy.