SafeZone heeft van de SpinAwards-jury een Wildcard ontvangen! Iets waar ze bij buro302 allemaal erg blij mee zijn natuurlijk, maar dat betekent ook dat de strijd nog niet over is. Om door te mogen naar de finale hebben ze jouw stem nodig!

SafeZone is een app voor kinderen en hun ouders.

Wanneer je jonge kinderen hebt, is het geven van verantwoordelijkheid best lastig. Toch willen kinderen hun vrijheid, en die ruimte hebben ze ook nodig!

SafeZone lost dit probleem op. Kinderen worden in staat gesteld zelf hun route te bepalen en te plannen, of ze nu lopen, fietsen of reizen met het OV! Samen met hun ouders creëren ze een zone rondom de route, waarbinnen ze zich vrij kunnen en mogen bewegen. SafeZone houdt rekening met tijd, tempo en de verwachte aankomsttijd.

Een ouder kan de locatie van het kind niet zien, tenzij er iets mis is (bijvoorbeeld: wanneer je kind, die lopend onderweg is naar voetbaltraining, zich opeens met 50 kilometer per uur voortbeweegt).

Kinderen verdienen punten bij goed gebruik van hun verdiende vrijheden. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen, een lekkere lunch of andere activiteiten.

SafeZone draait om het geven, verdienen en nemen van verantwoordelijkheid.

Stem op Safezone

Om te stemmen op Safezone is gemakkelijk! Je gaat gewoon naar deze link en stemt op Safezone!

Stem op Safezone

Over de SpinAwards

De SpinAwards zijn de vakprijzen voor creativiteit in digitale media. De prijzen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards.

Over Buro302

Eigenwijs en creatief met een heleboel lef. buro302 is een groep studenten van de Hoge School van Arnhem en Nijmegen die origineel denken en scherp werken. Op de eerste verdieping van de HAN in Arnhem voeren we allerlei opdrachten uit en altijd met een origineel resultaat. Communicatie, media en ICT gaan moeiteloos samen.