Hilton Antwerpen

Ga je op vakantie in Antwerpen doe jezelf een groot plezier en slaap in het Hilton. Dat zeg ik niet omdat het er mooi uitziet — dat is mooi meegenomen — dat zeg ik omdat een vriendelijke ontvangst en goede service een prachtig begin van je vakantie is.

Persoonlijke aandacht met een glimlach

Toen wij aankwamen in Antwerpen stroomde het van de regen maar eenmaal bij het Hilton werden wij ontvangen door uiterst goedgemutste medewerkers met een grote glimlach op de gezichten. Bij het inchecken lichte het personeel onze kamer toe met de mededeling dat als er een probleem was, wij dit vooral konden melden.

Toen ik ineens midden in de nacht een huisarts nodig had was dit sneller geregeld dan ik het woord huisarts kan uitspreken. De telefoonkosten werden direct van onze rekening afgehaald wat ik een hele fijne gedachte vond in de stress van het moment. Uiteindelijk kon ik met een gerust hart gaan slapen en toen ik in de ochtend langs de balie liep werd er direct geïnformeerd hoe het ging. Dat persoonlijke tintje, daar word ik vrolijk van.

Ruime kamers

Wij hadden trouwens een heerlijke kamer. Lekker ruim en genoeg ruimte om te draaien met de rolstoel. Dat klinkt misschien logisch wanneer je om een rolstoelkamer vraagt maar het zou niet de eerste keer zijn dat je in een rolstoelkamer niet door de deur past. De kamer was een ware balzaal 🙂

Perfecte locatie

Het Hilton in Antwerpen ligt midden in het centrum pal naast de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en is omringd door leuke straatjes en cafeetjes. Door de ligging zijn vrijwel alle bezienswaardigheden te lopen. Vanuit het Hilton kan je binnendoor naar het overdekte winkelcentrum de Grand Bazar. De uitgang van de Grand Bazar zit vrijwel direct aan de Meir. De grootste en populairste winkelstraat van Antwerpen. Zo zijn je volle tassen makkelijk in het hotel. Dat is natuurlijk hartstikke handig voor de shoppers onder ons maar je hotel uitstappen en tegen de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal aankijken… dat slaat alles.