YouTube Logo midden in een vizier Wanneer je een video op YouTube plaatst doe je dat omdat je het aan iemand wil laten zien. Anders zou je de video gewoon op dvd branden en in de kast zetten. Om er voor te zorgen je video’s beter vindbaar zijn en daardoor vaker worden afgespeeld hebben Pelpina en ik een driedelige serie gemaakt over hoe je meer kijkers kunt krijgen op YouTube.

Verbeter de vindbaarheid van je video’s

In het eerste deel gaat Pelpina in op tips en trucks om de vindbaarheid van je video te verbeteren. Dit noemt men ook wel VSEO. De video en het hele artikel vindt je op de website van Frankwaching.

Interactie op YouTube

Het tweede deel gaat in op het creëren van interactie. Deze interactie is niet alleen leuk en handig voor de kijker. Het is ook nog eens zeer goed voor een hogere plaatsing in de zoekresultaten van YouTube. De video en het hele artikel vindt je op de website van Frankwaching.

Youtube Analytics en ondertiteling

In de laatste aflevering gaat Pelpina in op Youtube analytics. Ze legt op eenvoudige wijze uit wat je er mee kunt en welke conclusie’s je kunt trekken naar aanleiding van de statistieken. Daarnaast leggen wij in de video uit hoe je op een gemakkelijke manier je YouTubefilmpje kunt ondertitelen. Dit draagt tevens bij aan je VSOE. De video en het hele artikel vindt je op de website van Frankwaching