Ik heb iets met 50% want september is voorbij en van de vier doelen die ik mijzelf gesteld had heb ik maar 50% gehaald en van de doelen die ik niet gehaald heb ben ik maar tot 50% van het beoogde doel gekomen. Een echte 50% dus.

Ik ben niet teleurgesteld

Dat verwacht je misschien niet maar toch is het zo. Al was het maar omdat ik weet wat ik er voor gedaan heb. Het was alles behalve een makkelijke maand en dat zie ik terug in alles. Ben ik tevreden? Nee, dat zeker niet maar teleurgesteld ook niet.

Twee keer zwemmen

Het idee was om iedere week minimaal één keer een uur te zwemmen. Dat bleef echter bij twee keer. Meer zat er simpelweg niet in het vat. Ik besloot voor mijn lichaam te kiezen in plaats van beweging.

15 blogs

Meer waren het er niet. Geen 30 zoals ik in gedachte had maar precies 15.Dit is nummer 15 om precies te zijn. De ideeën waren er wel maar ze kwamen niet juist op papier. Dat dit niet gelukt is, is denk ik het enige waar ik echt van baal. Er zit meer in dan dat ik nu geef. Zo voelt het.

Twee liter water

Twee liter water per dag, makkelijk toch? Nou, dat viel tegen maar het is mij gelukt. Dat voelt best goed om eerlijk te zijn. Of het echt net heeft vraag ik mij wel af.

Vier boeken

Een boek per week. Dat was de opdracht en die is gelukt. In de afgelopen maand las ik:

Opvallend aan dit lijstje zijn natuurlijk de twee boeken uit de 60 minuten serie van Frankwatching. Ik vind het een verademing om zo nu en dan een snel boek te lezen. Daar leer ik toch van en de tijd die ik over heb gaat in het andere boek zitten.