In mijn dromen kan ik alles. Rennen door het bos, van een klif springen bij Niagara Falls en een strandwandeling met ondergaande zon.

Een droom is een raar fenomeen, fascinerend en tegelijk volstrekt absurd. Een droom heeft lak aan de fysieke en mentale mogelijkheden van de mens en kent geen tijd noch enig besef van afstand. Toch is een droom het beste wat de mens kan overkomen.

In een droom ben je elk probleem de baas, is er niets dat je niet kan. In mijn dromen ren ik door het bos. Bij iedere stap voel ik de modder opspringen tegen mijn benen. Hoe moeilijk het parcours ook is, ik ontwijk minutieus elke tak net voor hij mijn hoofd gaat ontmoeten.

Gek, in mijn dromen loop en ren ik alsof ik nooit wat anders doe. Het is soms net een film. Vol van trucage en special effects. In slowmotion het zand zien opstuiven terwijl je over het strand rent met een ondergaande zon om het af te maken. Ja, een droom is net een film en in een film kan alles. Net als in een droom.