De komende paar uur zit ik in de trein richting Groningen. Dat geeft mij mooi de tijd om te schrijven over mijn kop koffie met Ditte en de glazen bier met Yilva.

Koffie met een wereldreiziger

Ditte is een held, een echte waaghals en de afgelopen maanden is ze helemaal alleen Nieuw-Zeeland doorgetrokken. Uit een vliegtuig springen, uitgebreide wandeltochten, niet was haar te gek. Als je naar Nieuw-Zeeland durft dan Is de reis naar Ede natuurlijk een eitje en zo kwam het dat wij op een donderdagochtend bij Koffie&Koffie zaten. Reuze gezellig met vele verhalen.

Nu moet ik zeggen dat goeie koffie altijd welkom is maar met mooie verhalen over reizen, vriendschappen en de rest van de wereld wordt het een waar genot. Na de koffie zijn we het centrum in getrokken en hebben een soort van welkom in Ede tour gedaan. Toch jammer dat het wat koud was maar dat is Nederland. Het was een mooie dag met een afscheid op station Ede centrum.

Assassin’s Creed en bier

’s Avonds ben ik met Yilva naar de Jug geweest. Met het bier in de hand gag het al snel over de game Assassin’s Creed, een soort van gezamenlijke verslaving. Heerlijk vrouwen die gamen. Waar zou dat vooroordeel vandaan komen dat vrouwen niet gamen. Afijn, een ontzettend fijne avond met een berg gezelligheid. We hebben dus besloten om dit vaker te doen. Later op de avond plofte ik moe maar zeer voldaan in mijn bed.