liefde zit in kleine gebaren

Ik heb het herontdektje hebt niet persé een groot cadeau of super geplande dag nodig om je liefde of waardering voor iemand te tonen. Sterker nog, de laatste weken word ik onwijs gelukkig van kleine gebaren. 

En dan bedoel ik echt klein. Een tweet, een app’je, kaartje, kleine verrassing of een kort belletje om te vragen hoe het  gaat. Gewoon even lekker spontaan, daar kan ik heel blij van worden.

Verassing met een persoonlijke tint

De key zit hem in een persoonlijke tint. Zo kwamen afgelopen week twee collega’s van mijn stage langs. Alleen langskomen is al super maar ze namen ook nog een kaartje en magazines mee. Dubbel top want het kaartje is voorzien van een persoonlijke tekst en het blad heeft een mooie connectie met ‘de werkvloer’ Ze kozen voor de Quest met een uitgave over vrouwen. Super handig want op afdeling waar vrouwen de overhand hebben zijn tips altijd welkom. 🙂

Even alle gekheid op een stokje, die bladen zijn leuk maar het feit dat ze even langskomen, doet mij veel meer.

Zo stond er van de week ook ineens een kleine fruitmand met een briefje voor de deur. Zo’n gebaar is hartverwarmend. Het fruit is lekker maar dat iemand de moeite neemt om het te maken en er een persoonlijke tekst bij te schrijven dat raakt.

Liefde, waardering, dat zit niet in een het grootste cadeau maar in het kleinste gebaar.

#Liefde zit in kleine gebaren

Een foto die is geplaatst door Eelco Martens (@eelcomartens) op