Steeds mee bedrijven ontdekken Instagram. Steeds meer bedrijven weten de kracht van Instagram optimaal te benutten en zich te ontwikkelen op dit platform.

NOS kort

NOS kortHet belangrijkste en leukste nieuws in 15 seconden, dat is het idee achter NOS kort. Ideaal voor mensen met weinig tijd. NOS kort bestaat slechts twee maanden en heeft 4,406 volgers. Ze maken slim gebruik van kleuren om de verschillende categorieën te onderscheiden.

Rijkswaterstaat

RijkswaterstaatEen kijkje achter de schermen bij de overheidsorganisatie die verantwoordelijke is voor de rijkswegen, vaarwegen, wateren en een duurzame leefomgeving. Het account kenmerkt zich door adembenemende foto’s van ons kleine kikkerlandje. Rijkswaterstaat is actief sinds februari 2013 en heeft momenteel 1,080 volgers.

KLM

KLMVliegtuigen, vliegtuigen en een kijkje achter de schermen. Daarmee vat je KLM op Instagram goed samen. En zoals we van KLM gewend zijn is ook dit account prima in orde.   Actief sinds juni 2011 met momenteel 59,357 volgers.

Adobe

AdobeDe creativiteit spat van het scherm en dat is niet verwonderlijk. Adobe is marktleider als het gaat om grafische software. Adobe op Instagram is de ideale mix van allerlei creativiteit. Het account is actief sinds april 2012 en heeft momenteel 33,401 volgers.

Google

GoogleDe zoekgigant der zoekgiganten Google toont een kijkje achter de schermen. Foto’s van prachtige kantoren over de hele wereld. Naast kantoren zien we de tools waarmee Google haar producten maakt. De streetview fiets, de camera op een kameel, en natuurlijk Android Lollipop. Google zit op Instagram sinds mei 2014 en heeft 135,712 volgers.

Gelukkig ontdekken steeds meer bedrijven de kracht van Instagram. Ken jij bedrijven op Instagram die ik echt zou moeten volgen? Laat je tips achter onder dit artikel. Ik ben benieuwd!