Ik houd van muziek, niet van één stijl, maar van verschillende stijlen. Muziekaal gezien ben ik wervelstorm die alles wat mooi is inhaleert. Muziek beïnvloed mijn gevoel en muziek regelt mijn humeur.

Nieuwe muziek

Naast muziek houd ik ook van nieuwe dingen. Ik houd van uitdagingen en van de wereld ontdekken. Bij dat laatste heb ik jullie hulp nodig. Aanstaande zaterdag zit ik ongeveer vier uur in de trein. Mijn iPod gaat mee, maar die is op dit moment nog maagdelijk leeg. Ik ben namelijk toe een nieuwe muziek. Goeie muziek, muziek waar je met gevoel naar kan luisteren. Muziek die is gemaakt om de luisteraar te entertainen, muziek met waarde.

Deel je vijf favoriete platen

Daarom is mijn vraag aan jullie om je vijf favoriete platen/nummers achter te laten in een reactie onderaan dit bericht. Doe dit zonder schaamte en zeker niet met de gedachte dat ik het waarschijnlijk niet mooi zal vinden. Reageer open, verras mij, leer mij nieuwe dingen en laat mij genieten. Beargumentatie wordt gewaardeerd maar is niet verplicht. Ik zal alle nummers die worden genoemd op mijn iPod plaatsen en er zaterdag van genieten.