Donderdag, alweer de laatste dag van deze eerste week. Wat gaat de de tijd toch hard en wat hebben wij toch al veel gedaan. Op donderdag krijgen wij vaardigheden van Nynke. Vaardigheden die ons helpen bij het huidige project en die wij later in de hoofdfase nodig zullen hebben.

Nuchter, helder en toch enthousiast

Ik ga geen poging doen om Nynke te omschrijven want wat doet dat er toe. Wat er wel toe doet is dat wat Nynke bijdraagt aan het project. Op dit moment is dat helderheid, nuchterheid en toch is ze enthousiast. Een mooie combinatie. Ze daagt ons uit om de opdrachtgever goed onder de loep te nemen en te graven naar zijn motieven, wensen en verwachting. Persoonlijk ben ik erg blij dat zij het zo concreet heeft gemaakt.

Nog een uitdaging of toch maar niet?

Dat is de grote vraag. Gaan wij nog een uitdaging aan of hebben wij op dit moment uitdaging genoeg? Nyke stelde voor om alles in plaats van de gebruikelijke niveau één te doen op niveau drie. Dat wil zeggen dat wij de lat extra hoog leggen, maar daar ook een extra gok mee nemen. De komende week is het dus aan ons om gezamenlijk tot een standpunt te komen. Zullen we deze extra uitdaging aangaan? Ik ben er nog niet uit.

Genoeg voor deze week

Deze week heeft er bij mij ingehakt. Ik was compleet leeg. de “heldenpraat” heeft mij alle mogelijke energie gekost die nog in mij zat. Donderdagmiddag was ik gewoon op. Tijd om de week af te sluiten. Zelfs dat heb ik op vrijdag gedaan omdat ik er donderdag te moe voor was. Ik zeg check-out.