Het ging mee naar college, Pinkpop, Xniozz Flevo Festival, de finale van “De Beste Singer-Songwriter van Nederland”, was getuigen van mijn afstuderen, mijn introductieweek, stond op de bar in Lokaal99, laat mij zelden in de steek en gaat altijd mee in de slaapkamer.

Maar vandaag komt daar een einde aan. We nemen afscheid, niet voor even maar voor eeuwig. Als het straks de deur uitrolt komt het nooit meer terug. Vergeef me, het is niet dat ik we een slechte tijd hadden maar soms moet men gewoon verder met een ander.

Ja, ik weet het. Je hebt mij niets misdaan en bent zelden van mijn zij geweken. Ik kon altijd op je rekenen en je bracht mij overal naar toe. Duizenden kilometers hebben we samen overbrugt. Het ligt ook niet aan jou. Of eigenijk wel want je bent versleten, op en vernacheld. Ik deed ook vaak zo wild!

Laten we eerlijk zijn, we hadden het gezellig, maar eigenlijk is er spraken van een haat- liefdeverhouding. Je bent een noodzakelijk kwaad en een zegen tegelijkertijd. Zonder jou kom ik nergens maar jij bent ook dat wat mensen onthouden, het herkenningspunt.

Goed, laten we het afscheid niet langer uitstellen. Tabee en tot nooit meer ziens.

Mijn oudere rolstoel

Vanaf heden ben je vervangen door deze spiksplinternieuwe TiLight ZRA 2. De TiLite ZRA Series 2 is een op maat gemaakte lichtgewicht titanium minimaal frame rolstoel met zeer veel opties en accessoires mogelijk. De stoel is uitermate geschikt voor de hoog actief gebruiker. Met andere woorden “Optimus Prime has been Optimus updated” of nog beter “Optimus Prime has been optimized”

Op naar nieuwe avonturen en gebeurtenissen. Laten we afspreken dat je heel blijft en je gedraagt.

Nieuwe Rolstoel