Dag beste bezoeker, welkom op mijn website Fijn dat je moeite hebt genomen om langs te komen. Ik ben een man van de media’, wat dat dan ook moge betekenen. Ik gebruik mijn weblog als ventilatiekanaal en hoop hiermee mensen aan het denken te zetten. Ik schrijf dus niet louter voor mijzelf maar ook voor jou als lezer. Daarnaast blog ik over mijn opleiding op de HAN

‘Geschiedenis is de vormgever van vandaag’ en dit is mijn geschiedenis: Het is 1987 als ik veel te vroeg ter wereld kom en als gevolg daarvan een hersenbloeding op loop. In eerste instantie denken de dokteren dat er niets aan de hand is maar als ik maar niet wil lopen wordt er geconstateerd dat ik last heb van ‘spasme’. Vanaf dat moment draag ik ongewild het predicaat ‘gehandicapt’.

Na de periode van het lager-onderwijs kom ik op Werkenrode een school voor speciaal voortgezet-onderwijs. Hier ontwikkel ik de interesse voor media, in mijn bovenbouw periode focus ik mij op DTP en Grafische-vormgeving.

Wanneer ik Werkenrode verlaat stoom ik door naar het Roc A12 in Ede. Hier besluit ik de richting AV-Productie te kiezen met als specialisatie ‘editor’. Deze opleiding stelt mij in staat om door middel van media – in dit geval tv/film – een verhaal te vertellen.

In het kader van mijn opleiding liep ik stage bij de afdeling ‘interactieve media’ van de ‘Evangelische Omroep’. Mijn werk daar bestond voornamelijk uit het editten voor internet. Dit deed ik vooral voor programma’s als; Hoedoejijdat.nu, Knevel & van den Brink, NederlandZingt en Catherine voor de verandering.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als video-editor en derdejaars student business it & management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Je kunt mij dus echt een man van de media noemen.