Ojeej, bijna middernacht en ik heb nog niet geschreven. Dat bloggen zal niet vanzelf gebeuren en dus blog ik nu vanuit mijn bed, met mij telefoon want het ontbreekt mij aan zin om op te staan. Wat zou eigenlijk de gekste plek zijn om te bloggen?

Op het toilet

De wc valt af. Mensen doen daar tegenwoordig alles. Afgelopen week nog iemand aan de lijn gehad die overduidelijk op de wc zat. Het ergste is dan nog wel dat die persoon denkt dat je het niet hoort. Je kunt je er vast wat bij voorstellen.

Achteraan in de collegezaal

Achteraan in de collegezaal lukt het ook prima en eigenlijk is dat helemaal geen slecht idee. Toch eens uitproberen in de eerste helft waar alles van de vorige keer nog eens langskomt.

Tijdens een vlucht

In een vliegtuig! O, dat kan eigenlijk ook wel. Je moet alleen even wachten tot je internet hebt om het te publiceren. Ook niet echt een uitdaging vandaag de dag.

Mijn gekste plek

De gekste plek waar ik ooit een blog schreef was op een verjaardag. Niet heel netjes, ik weet het. Ik kreeg echter zo’n geniaal idee dat het schrijven maar 10 minuten in beslag nam. Ik betwijfel of iemand het heeft gemerkt.

Wat is de gekste plek waar jij ooit een blog schreef? Of zijn er eigenlijk geen gekke plekken en kun je overal bloggen?