Rogier PelgrimNa de muzikale avonturen van de afgelopen jaren is het voor de Edese singer-songwriter Rogier Pelgrim tijd voor de volgende stap: zijn debuutalbum. Om deze herfst de studio in te kunnen duiken is hij een crowdfunding-actie gestart.

Rogier wie?

Mocht je Rogier Pelgrim niet kennen dan heb je vorig jaar niet gekeken naar ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Hij is een van de finalisten van vorig jaar. Daarnaast won Rogier Pelgrim in 2012 de Grote Prijs van Nederland.

Over het debuutalbum

Op het debuutalbum komen elf liedjes te staan. Het zal een combinatie worden van ingetogen luisterliedjes en liedjes die wat voller en groter zullen klinken met daarbij een band. Voor deze werkt Rogier samen met René de Vries (producer) en Martijn Groeneveld (mixage). Deze mannen werkten onder andere samen met namen als Lucky Fonz III, Janne Schra en Blaudzun.

Voor niets gaat de zon op

Rogier steunen kost je natuurlijk geld maar daar krijg je ook wat voor terug. Afhankelijk van je donatie krijg je: de digitale downloads, een huiskamerconcert, Skype-concert, Rogier Pelgrim die speciaal voor jou kookt of een persoonlijk nummer voor jou maakt. Voor alle opties kijk je natuurlijk even op zijn website of direct op de actie-pagina van voor de kunst.

Tot slot: Rogier zelf aan het woord