Zo tegen het einde van het jaar winnen goede voornemens aan populariteit, amper een maand later liggende de meeste goede voornemens alweer op het kerkhof. Daarom dit jaar geen goede voornemens voor mij maar een lijst met dingen die ik in 2013 wil bereiken en/of doen.

behalen propedeuse

Augustus 2011 begon ik aan Communication & Multimedia Design een studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze studie vlot goed maar ik heb tot op heden mijn propedeuse nog niet behaald. In 2013 hoop ik dit doel wel te bereiken en tegelijkertijd alle punten uit het tweede jaar binnen te slepen. Na het behalen van mijn propedeuse switch ik overigens van opleiding en studeer ik Business IT & Management.

Artikel schrijven voor Frankwatching

Dit jaar ben ik begonnen met monteren voor Frankwatching. Hier geniet ik erg van maar ik heb nog meer wensen. Het is mijn wens om minstens één artikel op Frankwatching te publiceren. Om het niet bij een wens te laten ben ik momenteel bezig met brainstormen en onderzoeken.

Iedere dag bloggen

Ooit schreef ik dat ik iedere dag wilde gaan bloggen en niet veel later schreef ik dat het maar niet wilde lukken, toch blijft die wens om iedere dag te bloggen aan mij knagen. Daarom heb ik besloten om het opnieuw te proberen. Het lijkt mij enorm fijn om iedere dag iets te schrijven, te delen en er ondertussen van te leren. #iederedagbloggen lijkt mij gewoon hartstikke leuk!

Lijstje voor 2013

Er zijn nog veel meer dingen die ik dit jaar wil gaan doen of bereiken maar om die allemaal te benoemen gaat wat ver. Daarnaast zal de lijst groeien en wil ik jullie niet vervelen met continue aanpassing van dit bericht. Mocht je erg geïnteresseerd zijn… ik zal een lijst publiceren.

Het start vandaag

Het mooie van dit alles, ik ga niet wachten tot 1 januari, ik start vandaag. Tabee met de goede voornemens die weer op het kerkhof belanden. De groeten aan wachten tot 1 januari. Hallo dingen die ik wil doen!