Het leven is hectisch en gaat in sneltreinvaart voorbij. We vliegen van hoogtepunt naar dieptepunt om vervolgens weer bij een hoogtepunt te komen. Nu is er één nadeel. Wij mensen zijn ontzettend goed in het onthouden en blijven hangen in dieptepunten. Hoogtepunten en kleine succesjes verdwijnen al snel naar de achtergrond.

Een “hoogtepunten uit 2013”-pagina

Ik maak via deze blog regelmatig melding van successen en hoogtepunten maar om als bezoeker alleen maar over mijn persoonlijke succesjes te lezen gaat natuurlijk vervelen. Daarom heb ik deze “hoogtepunten uit 2013”-pagina bedacht. Gewoon een simpele pagina met hoogtepunten en kleine succesjes.

Veel hoogtepunten alweer vergeten

Tijdens het maken van de pagina kwam ik er achter dat ik inmiddels alweer heel veel vergeten was. Met graven kom je weer een heel eind maar het is toch wel opvallend! Ook opvallend, successen tijdens mijn opleiding en werk blijven het beste bij maar hopelijk helpt deze pagina mij om over een tijdje ook andere succes te kunnen benoemen. Tijd voor focus! Wat doe jij om je succes van vandaag over 5 maanden nog te kunnen benoemen?