Sinds 28 februari 2016 leg ik mijn wereld vast in zwart-wit op Instagram, maar waarom maak ik de foto die ik maak? Wat is het verhaal achter de foto? De komende tijd zal ik in verschillende blogs het verhaal vertellen achter verschillende foto’s. Vandaag beginnen we met deze foto:

A photo posted by Eelco Martens (@eelco_in_bnw) on

Koffiebonen

Voor veel mensen is een bakkie koffie de manier om de dag te starten en dat geldt ook voor mij, maar voor mij geen Senseo bocht. Ik gun mijzelf een goede bak koffie, en daar hoort een goede maling bij of, nog beter: een koffieboon die je zelf nog kan malen.

Een koffieboon heeft mij altijd al gefascineerd. Zo klein, en dan toch de basis van mijn heerlijke bak koffie. Al sinds ik een camera heb gekocht heb ik de wens om een keer een koffieboon in close-up te fotograferen. Toen ik van een vriend een extender kon lenen was deze foto zo gemaakt.

Technische gegevens:

  • ISO 100
  • Sluitertijd 3,2 seconden
  • 60 mm + extender
  • Camera: CANON 70D

Meer zwart-witfoto’s?

Wil je meer van mijn zwart-witfoto’s zien? Volg dan mijn Instagram-account Eelco_in_bnw. Wil je nooit meer één foto missen? Vergeet dan niet die follow-knop in te drukken.