Goed, misschien niet de meest voor de hand liggende titel, maar we doen het ervoor. Je berichtgeving betitelen met dat wat je gisteren hebt gedaan is namelijk veel te makkelijk.

De heenreis

Omdat je gemiddeld duizend woorden nodig hebt voor één foto. Hier een video die de heenweg illustreert. Reuze gezellig was het zeker!

Het museum

Het was ongetwijfeld een van de meest ‘out of the box’ musea die ik ooit gezien heb. Kunst kreeg ineens een nieuwe dementie. Ik heb geleerd dat als je iemand filmt die danst op het geluid van een auto-alarm, dat je dan in een museum komt te hangen. Een beetje vaag als je het mij vraagt.
Video Instalatie by thompater. Uploaded with SoundCloud Android
Dit geluid hoorde je dus de hele tijd in de zaal! Om gek van te worden. Maar stiekem wel een klein beetje geniaal.

Lekker zelf aan de slag

In de derde zaal van het museum staan een stuk of vier opdrachten klaar. Mijn grote favorieten is: de stopmotion. Gewoon lekker gek doen, en daarbij ook nog eens stunten. Het resultaat zie je hier:

Een van de dingen die heel goed aansloot bij onze opdracht van dit moment; het maken van de cover. Best geniaal om in zo’n korte tijd zoiets leuks neer te zetten. Het had niet veel gescheeld of dit was mijn favoriet geworden.

Terug naar vroeger

In het museum hingen veel oude reclameposters. Dit was erg gaaf om te zien. Als ik dat zo zag dan verlang ik soms terug naar het verleden. Als je het mij vraagt moeten designers weg van de eenheidsworst en terug naar de ware kunst van reclame maken.

Aan al het goede komt een eind

Aan al het goede komt ooit een einde. Zo ook aan gisteren….

Jongens; het was fijn!

Voor meer foto’s bekijk je het eerder gepubliceerde bericht ‘Exclusieve beelden’