Weet je wat slim is van De Oosterpoort? Op het moment dat je daar een kaartje koop voor een concert krijg je twee dagen van te voren een mailtje om je optimaal op te warmen. Super slim! Op deze manier kreeg ik direct meer zin in het concert en al een positief beeld bij De Oosterpoort.

Alle info op één plek

De mailing bevat alle informatie die je als bezoeker nodig voor een onbezorgde avond. Het begint om half 9, de deuren zijn open om half 8, parkeren kan je hier en dat kost je 7 euro. Mooi want dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Wil je alvast wat voorpret?

Naast praktische informatie krijg je een link naar een registratie van een eerder concert. Ik kan dit erg waarderen. Een concert bezoeken is één maar door in de mail ook alvast aandacht te besteden aan eten vooraf zorg de mail er indirect voor dat je een dagje Groningen overweegt

Wilt u voorafgaand nog een hapje eten? U kunt heerlijk genieten van een lekkere dag- of borrelhap bij brasserie Tromp.

Natuurlijk voorzien van linkjes en het telefoonnummer. Gemak dient de mens.

Nagenieten? Dat kan!

De mailing besteed niet alleen aandacht aan de voorpret en de praktische informatie maar wijst je ook alvast op de mogelijkheden om na te genieten.

Er worden foto’s gemaakt van dit concert dus kijk na afloop eens op onze Facebookpagina.

Toegegeven het is geen hogere wiskunde maar ik betrapte mijzelf erop dat ik de Facebookpagina direct ge-liked heb. De foto’s van het concert waar je naar toe gaat en zojuist voor bent opgewarmd wil je immers niet missen.

 Wat kunnen we hier van De Oosterpoort?

Wees compleet: Voorpret, het concert en nagenieten. De cirkel is rond.
De juiste timing: Twee dagen voor het concert… Lang genoeg om de opties te overwegen kort genoeg om het niet te vergeten.
Niet opdringen maar aanbieden: Geen “Like onze Facebookpagina.” Maar dus kijk na afloop eens op onze Facebookpagina.

Ik zou willen dat meer podia dit deden. Het maakte mijn avond compleet. Niet lauw binnenkomen maar optimaal opgewarmd.