Ik heb nieuwe schoenen gekocht. Dat lijkt niet zo bijzonder maar mijn laatste paar nieuwe schoenen dateert van vijf jaar terug. Ja, je leest het goed, vijf jaar geleden kocht ik mijn huidige schoenen.

Best een gedoe

Daar sta je dan voor een schap vol met rechterschoenen. De keuze is reuze en wat ik mooi vind weet ik eigenlijk niet. Gezien het schap is bruin de modekleur. Zelf ben ik er geen fan van dus die vallen af. Dan heb je nog van die Uggs achtige bontschoenen, die zitten gegarandeerd lekker in de winter maar ik vertik het om binnenkort weer nieuwe schoenen te kopen. Die vallen dus af. Andere zijn te laag, te hoog, of ronduit lelijk. Zo wordt de keuze steeds makkelijker.

Vanstastisch

Wat voor schoenen koopt iemand die één keer in de vijf jaar nieuwe schoenen voor zichzelf koopt? Mijn keus is gevallen op VANS ATWOOD MID (BLACK CLASSIC BLUE). Natuurlijk heb ik ze niet gekocht omdat ze zo lekker lopen. Daar heb ik namelijk geen verstand van. Ik heb ze gekocht omdat ze leuk staan en lekker zitten. Want van lekker zitten weet ik alles.

Ik ben benieuwd of mijn volgende paar schoenen weer vijf jaar op zich laten wachten.